25. november 2010

Jul - Kom an !!!

Ja, jeg skulle jo bare lige ind og aflevere gymnastiktilmeldingerne hos kasseren, men hun har en dejlig gårdbutik, med alverdens nips og julerier. Så jeg måtte lige kigge lidt i Butik Sofi´ og kom da også hjem med lidt til samlingerne.... Ja, at jeg samler på de små fine kager er efterhånden næppe nogen overraskelse. Juletræer samler jeg også lidt på, og dette her ser så fint ud med et lile fyrfad bagved. Rystekugler er også en af samlingerne som jeg viser frem senere når jeg har fundet de andre frem....
Men nu vil jeg finde MIN yndlingsjulecd frem som er "hende med den røde kjole"-som en tidl. kollega engang sagde... Mariah Carey. Den starter julen op her lige nu, og når jeg har trykket færdig på knapperne og tasterne står den på adventskrans og julekagedejsæltning. så må ungerne få lov at stikke lidt ud i eftermiddag, hvis de da ikke hellere vil ud i sneen :o)


Og lige et PS:  Jeg har endnu ikke fundet ud af hvorfor cupcakes er blevet til julepynt, men ok, jeg accepterer og vælter mig i udvalget.

1 kommentar:

  1. Fine ting, du har anskaffet dig!

    Jeg fandt din blog, fordi jeg er ved at lave et DIY bibliotek, og gerne vil ha lov at linke til dine DIY's. Er det mon ok?

    KH
    Kat

    SvarSlet