14. november 2010

At slå et slag for gode børne-tuscher !

På kreativ messe i Fredericia blev jeg indfanget af sælgerne af dette produkt. X-pen ! hedder de og fåes desværre kun i 10 farver. Tilsyneladende.
Men de har MANGE gode egenskaber for børnetuscher. De tørrer ikke ud, spidsen kan ikke trykkes ind, man kan vold-farve med dem uden af de bliver svage, spidsen tager ikke farve af at tegne oven i mørkere farver og ikke mindst: Det kan vaskes af alt ! Og kan "spises" (altså, frarådes selvfølgelig da det jo ikke er meningen, men de er ikke giftige) Min Rosa nægter kun at tegne på papiret, og jeg har svært ved at nægte hende at tegne, når storebroren sidder og kreerer. Så jeg smed alle gl. tuscher ud og stillede disse frem i stedet. og ganske rigtigt. "Jeg er en kat", sagde hun stolt.
En mild irettesættelse fik hun, men jeg kunne ikke lade være med at smile. Maleriet kom helt af med en våd klud kort efter, men pigen var knust over at hun ikke måtte være en kat mere. Ja, set i bakspejlet kunne hun da godt have fået lov til at været tegnet lidt længere tid, men jeg var så spændt på at finde ud af om det virkelig kunne tørres helt af uden problemer. Bestået !

2 kommentarer:

  1. Mine unger havde været i zoo med farfar og havde fået tilbudt at blive malet i hovedet, men modet svigtede dem. Så da de kom hjem tog de sagen i egen hånd og tegnede hinanden i hovedet, med et udvalg af farver. De gik stolte med det hele aftenen, og vi snakkede om at en anden gang skulle de bede om ansigts farverne, men måske man bare skulle investere i "dine" tusser, for en sikkerheds skyld.

    V/ Katrine

    SvarSlet
  2. HA, ha... ja, men jeg ved som sagt ikke om vaskbarheden holder efter timers leg eller om det "gror" fast.

    SvarSlet