12. november 2011

på julekalender-spanden!

Jeg plejer jo at lave lego-julekalendere til drengene, se dette indlæg. I år bliver det nok også sådan. Jeg skal bare lige have købt en æske til Rasmus. En Starwars-ting han ikke har men som er af en vis størrelse. Det er jo en del af julegaveN. Men hende bette-blomsten. Det er straks værre. Jeg havde en plan om at male og tapetsere legehuset (i ved, lyserød og lilla) male alle træmøblerne i fine farver og dekorere med alverdens tænkeligt, og sy nye små puder til de "bløde" møbler. Og så slutte af med en sylvanians familie til at flytte ind. Men jeg kan SLET ikke overskue projektet lige nu. Skal jeg så ud og købe 24 tøsede smågaver, spænder og elastikker og dimser ??? NOT. Jeg SKAL nå det. (For hun har rigeligt med legemad, hvilket ellers var en god julekalender-ting)
billede fra sidste år....
Jeg plejer jo også at lave en puslespilskalender til bedsterne. Jeg nævnte det sidste år, men billederne kommer først nu, da jeg jo ikke så godt kunne vise den frem i december og i januar var det ligesom lidt pasé.
Puslespil bestilles ved Bilkas fotoservice, det er ikke ret dyrt.
Puslespil samles
Puslespil deles i 24 portioner, (sammenhængende, dog med drillebrikker ;o)
Voila.

Ja... der er kalendre nok at tage fat på....
(for der er jo også den julekalender jeg har forberedt en smule til en meget særlig person)

2 kommentarer:

  1. Pyh, det er da til at blive helt svedt over alt det du skal nå - håber du nyder hvert minut :0))

    SvarSlet
  2. Wow - du får da noget at se til. Jeg er i den svineheldige situation, at min kære mor er leveringsdygtig i fire styks pakkekalender til mine unger. Hun laver også til min søsters to unger, så det er ret godt gået af en kvinde, der stadig er fuldtidsansat som lærer. Jeg selv skal kun lave en pakkekalender, og det er til min søde mor. Hun skal have alle de 24 små-lækkerier, som jeg egntlig godt selv gad eje, men som det også er en kæmpefryd at give til en, som virkelig sætter pris på dimsedutterne. Jeg køber løbende småsager til kalenderen gennem hele året, så pt. mangler jeg vist kun 5 gaver. Held og lykke med arbejdet til dig. Mvh Louise

    SvarSlet