30. november 2011

Så flyttede nissen ind under trappen

Ja, idéen med nissedøren er jo fantastisk. Jeg kunne i hvert fald ikke komme udenom en sådan; nogen havde den allerede sidste år, og andre har været så søde på deres blog at minde mig om det igen. Tak for det.
Og her er så vores families nissedør. Den har ikke fået for lidt med detaljer. Mangler vist bare lige en dørmåtte og et lille dørskilt. Men det må mangle, for nu er (næsten) alle kalender-forberedelserne på plads, og øvrige juleforberedelser kan begynde at tage form. Inde i hovedet i hvert fald.


hmmm... tror den nisse trænger til at få støvsuget sit fortorv...

11 kommentarer:

 1. Hvor er den bare helt eventyrligt fin!! Hvid jeg var nisse, ville jeg elske at bo der.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare helt fantastisk! Jeg ville ønske, at (jeg havde nået) at nissen også var flyttet ind med sin lille dør. Her bor den bare oppe på loftet men har altså ikke sin egen dør.

  SvarSlet
 3. Det er bare en fin "nisse-dør" du har lavet - jeg kommer straks til at drømme, når den blvier åbnet - hvor mon den fører hen og hvem mon bor der :-)
  Den må jeg vise til min datter, som er igang med at skabe juletraditioner for Nana på 1½år.

  SvarSlet
 4. Fantastiske detaljer! Elsker at døren kan åbnes, og man kan lure ind. Og postkassen. Og træskoene. Og trappen. Det er den mest gennemføret nissedør jeg har set endnu. Suk, jeg glæder mig til næste år, hvor Otto er stor nok til at forstå det hele bedre. Glædelig december :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den genial - sådan en vil jeg også lave næste år, hvis jeg altså husker det;o).
  Glædelig 1. december:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. er helt vild med de døre ...
  og så smukt indenfor.... :o)
  knus♥

  SvarSlet
 7. Nøj hvor er jeres dør fin. Jeg er vild med at der er gulv og tapet indenfor. Vi har haft drillenisser i mange år, men det er første år vi også har en dør og jeg synes bare det er så hyggeligt. Melder mig lige som fast læser og kikker ind igen for at se hvad nissen laver af sjov hjemme hos jer.

  SvarSlet
 8. Sikke en sød nissedør. Sjov idé. Måske jeg skulle tage den op til næste jul. Kunne være lidt sjovt med en nisse i huset.

  SvarSlet
 9. Hejsa. Faldt lige over dit indlæg. Ved godt det er nogle år gammelt. Men må jeg apørge om hvordan du har lavet den lækre detalje med tapet, fodliste og gulv indeni døren?:-) Det er simpelthen såååå fint..

  SvarSlet
 10. Hej Josephine
  Jeg har bare fundet nogle billeder af nogle gulvplanker og noget tapet og så bare sat det sammen i Photoshop..

  SvarSlet