8. november 2011

en meget Rosa fødselsdag.

Så blev den unge dame jo 4 år i mandags. Tænk, pludselig syntes jeg hun var blevet så stor og fornuftig og sagde de mest tænksomme ting. Et chok når man pludselig fatter at yngste-barnet, evighedsbabyen er ved at blive rigtig stor (og forfærdelig selvstændig)

Ingen adgang til fødselsdagsfejringen uden en gave med the Kitty from Hell: Badekåbe, sengetøj, joggingdragt, hjemmesko og ørevarmere. Og det var ikke engang på dagen. Men tøsen elskede hver en del.
Jeg har sagt det før, her kommer det igen. Hvem hulen finder på at kalde sin datter for "lyserød" og så iøvrigt forsage farven herefter ? Ja, det måtte jo komme, som nævnt er det kun lyserød og pink der duer lige for tiden og frem for at spilde kroner på tøj, tilbehør og legesager i den forkerte farve, bøjer jeg mig for prinsessens krav. Egentlig kan jeg rigtig godt lide både pink og lyserød, men da hun var lille syntes jeg bare det var for meget med de der tuttenutte-baby-lyserød-babyer og jeg gik i rød og lilla-mode.
På dagen havde vi besøg af børnehaven, men først lige et kig på selve fødselsdagens gaveregn... Gæt en tema-farve ?? En flot pink Brio-dukkevogn var også blandt gaverne, men den var ude at gå tur med små dukkebørn, da billedet blev taget :)
 Og så lidt madspam....

Fadet her er fyldt med vanilieboller stukket ud med en almindelig kageudstiksform. Med glasur på var det ligeså godt som kage. Og ja, fadet blev både fyldt op og tømt igen.
Det blev et langt indlæg, men snart kommer der nyt fra sy-fronten..

1 kommentar:

  1. Mit barnebarn blev 5 år i søndags, men hold da op, hvor jeg tror din Rosa har fælles interesse med hende. Laura er dog ved at have lageret fyldt op af Hallo Kitty og i år var det sylvanian families med tilbehør, hun ønskede sig og fik i hopetal - jeg vil lige sige, at hun er gået fra det lyserøde til det mere lilla look :-)

    SvarSlet