6. september 2010

Ta-daaa !!!!

Så blev mit fine tæppe færdigt. Det der med at quilte, det er jeg altså ikke skrap til. Men det blev ok. Forstår bare ikke hvordan man får tumlet et stort tæppe rundt omkring maskinen uden at noget rykker sig. Men alt i alt er jeg nu ganske tilfreds med resultatet, og tror måske jeg vil prøve at quilte i cirkler igen, måske på et mindre tæppe... Og ja, jeg er allerede igang med et til. Denne gang med system i farverne. Det kommer der mere om senere.

5 kommentarer:

 1. Ih, Sine, hvor ER det bare blevet flot.... Men et kæmpe arbejde! Nu glæder jeg mig vanvittig meget til at se det næste...:-)

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er det flot!!!!!!!!!!!!!!!
  Det må have taget mange timer! Fede farver.
  Når du quilter kan du sætte en hel masse sikkerhedsnåle i gennem alle lagene for at de ikke skal rykke sig fra hinanden!(men det kan være du ved det allerede :-)
  God dag.
  Maria

  SvarSlet
 3. Hvor er det superflot. Jeg sidder og spekulerer på hvilken forskel det gør at det har rød kant og hvordan det ville se ud maed en grøn, blå eller turkis. Under alle omstændigheder er det superflot

  SvarSlet
 4. Tak for det. Jeg er også lidt glad for det. Maria: Jeg skal prøve det med sikkerhedsnålene næste gang. ALM. nåle falder ud og man stikker sig når det skal tumles rundt.
  Signe: Jeg prøvede både at lægge en turkis, grøn og blå kant ved, men det fik kanten til at "fade ud" i stedet for at stå som kontrast, hvilket jeg godt kan li. At det er indrammet.
  Zacho: det er liige om hjørnet....

  SvarSlet
 5. Dine tæpper er så fede.
  Syr du dem på maskine - min mor har også lavet noget patchwork ting - men hun syr over papskabeloner og det tager 100 år. Det er jeg nemlig ikke sikker på, at jeg har tid nok til at gøre. Men hvis jeg kan sy på maskine og få så flot et resultat som dig - så tror jeg at jeg kunne komme i gang......

  SvarSlet