21. september 2010

Hendes Verden - min verden - mine projekter....

Jeg køber normalt ikke ugebladet Hendes Verden, men der var lige en patchwork forside der fangede mit blik den uge. Jeg har bl.a. ambitioner om at prøve at lave denne puf og især den runde blomsterpude.
Det sidste er nok det nemmeste, da jeg ikke rigtig kan finde ud af hvad jeg evt. skal fylde den her puf op med. Har forhørt mig lidt om cylinderformet skumgummi. DET er dyrt, men jeg fandt et sted i Ejby hvor jeg kunne få det for 250,- kr. Det er stadig lidt meget for pudefyld, men de skulle have 450,- i skumhuset i Århus. Nu får vi se. Har slet ikke plads til den slags puffer, men min søster har ytret ønske om en på et tidspunkt. Men det er ikke sindsyg meget sytid jeg har mere efter det her kursus startede op. Pyha... Men der er jo altid onsdag aften ;o) Har en plan om at skulle sy en prinsessekjole til den lille dame der fylder 3 til november. mangler nok et mønster. Fif og gode idéer hertil modtages gerne. Kigger lidt i denne her:
som jeg fandt til 40 kr i Kvickly. (sidste år) Tror dog nok min prinsesse er mere til lyserød og tyl end retro og korssting.

1 kommentar:

  1. hvis du en dag bliver træt af din prinsesse bog så køber jeg den gerne :)

    SvarSlet