4. september 2010

"Jeg får PiP af dig, mor!"

... siger Rosa 2½ år. Det lyder ret sødt, men man ved jo godt hvor hun har den vending fra. Men det er da ikke det værste man kan citeres for, vel ?? Nå, men det der med PIP. Der har længe stået PIP studio tasker på min ønskeseddel, men da de ikke kan købes ret mange steder, og jeg ikke har kunnet bestemme mig for hvilken præcis jeg helst vil ha, ja så har ingen so far opfyldt ønsket.... Men så var det lige jeg i anden anledning kom forbi dynefabrikken.dk  i Randers og hvad søren ?? Workman-bags nedsat til 100 kr stk !  For disse skønheder !! Så må man jo købe begge farver (de havde desværre ikke den turkise) og penalhus der matcher for latterlige 25 kr.
Ved stadig ikke hvilken jeg vil have og om Rosa skal have den anden når hun bliver lidt ældre, eller om en anden skal have den foræret..... Eller om jeg bare beholder begge.
Jeg har hørt at hende fru PIP designeren tidligere designede for Oilily, men det er ikke bekræftet. Det fornægter designet i hvert fald ikke, i så fald.
Jeg ved da godt jeg selv kan sy mine tasker uden videre, men af og til bliver man da bare så forelsket i et design at det MÅ ejes. Havde lyst til at tømme deres sengetøjslager af samme art, men jeg må desværre holde lidt hus med finanserne. Det kunne ellers være fedt at sy af selv....

1 kommentar: