30. august 2010

Jeg ønsker mig....

denne her
så jeg kan komme videre med quiltningen af dette her. En syveninde har en jeg håber på at låne på onsdag. Mens jeg venter syr jeg på det her. Det var så der jeg mangler mere grønt.
Og  så skal jeg også udvikle lidt på denne her hårting. Jeg skal lige blive bedre venner med min roleau-fidus, have købt noget bredere elastik, og så lige afprøve den på en stump liberty, der har en god tynd kvalitet til formålet...
Jeg har tænkt at Rosas pandehår skal prøve at gro langt, men indtil da, skal det væk fra øjnene og da jeg ikke kan gå med hårbøjle uden at få hovedpine, synes jeg jo heller ikke hun skal. Spænder ryger hurtigt ud, og springvand er trælse under huer. (Et springvand, er en tot midt på hovedet af det forreste hår, hvis nogen skulle være i tvivl.)

2 kommentarer:

  1. Kender godt udtrykket; springvand...det brugte mine piger også, da de var lidt mindre....totten OG udtrykket altså...;-)Rigtig fine farver i quilten i øvrigt! Jeg har endnu ikke prøvet teknikken, -måske fordi jeg er bange for at blive HELT bidt af den...:-)

    SvarSlet
  2. Hold da op, hvor bliver din quilt smuk!

    SvarSlet