29. august 2010

Ønskes - grønt ! Haves - alt muligt andet !

Jeg skal igang med et tæppe til min nevø og vil gerne lave det i grønne farver. Klare grønne. Jeg har bare næsten ikke nogle "drengestoffer" i grøn. Ikke nok til at det kan være primær farve i hvert fald. Så er der nogen der har nogle småstumper at bytte med ? vi snakker max 30x30cm stykker. Jeg bytter med hele arsenalet, hvilket jo at svært at dokumentere her, men jeg har ikke noget retro eller liberty ud over 1 stykke sjælden Liberty, som jeg til gengæld gerne bytter med.
Men tro ikke det betyder jeg ikke har stof at bytte med:
Trænger jeg til at få ryddet op i mit skab, siger du ??? Ja, når ånden kommer over mig !
Da jeg var på blogtræf på Himmellbjerget, havde jeg en hel pose stof med til bytning, men jeg var desværre den eneste, der havde noget med. Øv...Så jeg håber der er nogen derude der vil bytte lidt :o)

3 kommentarer:

 1. prøv at kigge her http://malkebotten-britta.blogspot.com/
  Der er godt nok ikke så meget grønt/drengestof lige nu, men jeg ved at jeg har noget i skabet :-) Jeg skal nok kigge i løbet af weekenden og vende tilbage til dig.
  Jeg er selv på jagt efter noget rødt og hvidt stof

  SvarSlet
 2. Hej Signe

  Jeg havde ikke lige set dette indlæg, for det er skrevet ligesom jeg skulle på ferie, men jeg vil stå på hovedet i grønne stoffer for en snas af din Liberty, hvis det stadig er aktuelt?

  Kh, Lis

  send mig evt. en mail på karlssonskludeskab@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hov, der fik du lige et gratis g! SINE skulle der bare stå:)

  SvarSlet