29. juni 2011

Smukke ringbind

JEg leder efter nogle pæne, flotte ringbnd til mine snit-mønstre. Jeg har ledt efter nogle fra PIP STUDIO, og kom til at bestille disse smuksakker i England. Men der kom ingen ordrebekræftelse pr mail, og jeg havde glemt butikkens navn og troede derfor ikke ordren var gået igennem. Men det var den. Så igår havde posten lagt en pakke fra England i mit legehus.
Efterfølgende har jeg fundet ud af at det var den blå udgave, som er den brede slags, jeg skulle have haft, men nu prøver jeg at fylde mønstre i disse.

Jeg havde næsten opgivet at finde nogle, og var begyndt at tænke på alligevel selv at dekorere/betrække nogle almindelige og kedelige. Er der nogen der har en god metode til at sy betræk til ringbind ?? Er det mon bedst med strækstoffer ?? Bør man så ikke forstærke hjørnerne ?

1 kommentar:

  1. Jeg har betrukket et A5 ringbind. Bruger den som kalender. Jeg bliver i godt humør hver gang jeg ser den.
    Jeg brugte alm. stof og et mellemfor (kan godt lide den bløde fornemmelse, når jeg bruger kalenderen). Jeg har indbundet den som man indbinder skolebøger, og bagefter stukket ringbindet ind. Det giver samtidig en god lomme til visitkort mm. i hver side. Hjørnerne har jeg ikke gjort noget ekstra ud af. Skulle de blive slidte, er jeg nok også blevet træk af stof/mønstre så kalenderen trænger til et nyt look ;-)

    SvarSlet