13. juni 2011

Ferm-puder og lidt mystik på bloggen

Det er ikke så meget blogning det er blevet til, og heller ikke så meget syning/krea det bliver til nu til dags. En bestilling jeg længe har haft liggende på 4 puder blev jeg endelig færdig med her i pinsen. Idag fik jeg også startet op på lidt som jeg selvfølgelig manglede de sidste materialer til, så det må I se en anden gang.
Tanja havde købt viskestykker fra Ferm og By Nord som jeg skulle trylle om til puder for hende. Tittekanter og hør på bagsiden, hot pink og grå. Her er de vist uden fyld, (da hun selv køber fyld, og jeg ikke lige har 4 ekstra liggende pt til evt. show-off) Tror det bliver ret så flot, når der komme noget indeni..
Men jeg undres lidt her på min blog. Jeg ved jo godt jeg ikke har posted noget længe, men pludselig har besøgstallet eksploderet (og på min lille blog betyder det at jeg pludselig har fået 2-300 visninger om dagen) selv om der ikke er kommet nyt ud, eller så vidt det er mig bekendt ikke er nogen der har linket til mig fra storbesøgt sted. Der er ikke kommet nogen kommentarer i perioden, ej heller flere faste læsere hvilket får mig til at spekulere på om der er noget galt et eller andet sted. Uha, jeg er da glad for mange besøgende, det er jo i bund og grund derfor man blogger, misforstå mig nu ikke, men man kan da godt lige undres lidt. Og hvis det hele nu er som det skal være, vil jeg da endelig velkomme nye læsere selvom de ikke lige melder ind som faste i første hug.

2 kommentarer:

  1. Det har jeg også bemærket, har de sidste par dage haft mellem 150-200 sidevisninger selvom der ikke har været noget nyt hver dag. Det er lidt mere endder normalt er.

    SvarSlet
  2. Der er noget galt med de tællere generelt rundt omkring :-)

    SvarSlet