16. juni 2011

jamen det var jo lige den kande jeg ønskede mig !

Hvor er det skønt når nogen rammer ens ønsker og stil helt uden at man har mælet et muk om hverken behov eller tanker om denne ting. Jeg taler om den kande som min søster bragte mig i forsinket fødselsdagsgave i min frokostpause på arbejdet i går, sammen med lækre sandwich og en tallerken mere til min rice-aflange-tallerkener-samling. (grønne høns).
Min yndlingsglaskande blev smadret sidste sommer og jeg var ligeså knust som den. (arh... næsten...) men jeg var glad for den. Har siden forsøgt at finde et alternativ, en let kande man kan være bekendt at sætte på bordet. Og DET er denne kande (også fra Rice). Skønt at søster lige tænkte at den skulle jeg da ha'. 
Ungerne synes det er en fest at spise af disse tallerkener og har alle valgt deres favorit. Min favorit er unægteligt den lyseblå med høns. Og hvor træt er jeg lige af at jeg ikke kan komme til lagersalg hos Rice i odense i weekenden. Øv.

2 kommentarer:

  1. Det er også bare en super kande..har lige slået min i stykker, så skal absolut have en ny!!

    SvarSlet
  2. Den må jeg lige kigge nærmere på. Min glaskande er nemlig også smadret, og jeg har endnu ikke fundet en værdig afløser.

    SvarSlet