8. marts 2011

Visitkort

Blev snydt så det drev hos Vista-print. Så må vi jo starte hjemme-trykkeriet. Håber ikke noget spilder vand på, for det er jo bare blæk.

7 kommentarer:

 1. Hvordan blev du snydt? For jeg har flere gange overvejet om jeg ikke havde brug fo sådan nogen - bare lidt for sjov.

  SvarSlet
 2. jeg synes Vista-print er hammerne dyre deres visitkort er billige men deres porto wow den er dyr og man skal kikke sig godt for ... hvordan er du blevet snydt ???

  SvarSlet
 3. Det er noget med at de skriver 250 kort for 50 kr. Jeg ser mig godt for og konstruerer mit kort og hov, regningen ender pludselig uden at jeg kan se hvorfor på over 100 kr. Cancel order! Har før købt fotobøger der, for lige der er de faktisk billigst til trods for den dyre porto.

  SvarSlet
 4. Jeg må da sige, at jeg endnu ikke er stødt på andre steder, hvor man kan få så billige visitkort som hos Vistaprint??.

  Jeg synes faktisk 100 kr. incl. porto er billigt for 250 visitkort (og nogen gange har de oveni købet samme tilbud med 500 visitkort (hvor jeg plejer at slå til)....og kvaliteten er jo utrolig god. Jeg får lavet alle mine ting hos Vistaprint og er mere end tilfreds :-)

  SvarSlet
 5. Betinna - jeg må indrømme, jeg har ikke undersøgt markedet, men blev bare så irriteret over at prisen var en anden end lovet, uden varsel. Men ja, kvalitetet er super, i hvert fald på bøgerne. Måske man skulle tilgive dem :)

  SvarSlet
 6. Hej med jer,

  Jeg har tidligere købt mine ID kort og visitkort hos firmaet ikast etiket. De laver dem som kreditfort og i samme materiale. I kan se dem her: http://www.ikastetiket.dk/trykte_id_kort

  Venligst
  Emma

  SvarSlet
 7. Lidt sent måske, men jeg kom lige forbi, og jeg tror problemet er, at du har uploadet dit eget design. Jeg har lige fået derfra, og jeg lod mine ting ligge i indkøbskurven til jeg fikdet bedst mulige tilbud, endte med omkring 100 kr, med farvet bagside og to uploadede designs.

  SvarSlet