24. marts 2011

grydelapper og stofkøb

Jeg har været på rov igen. Min partner in crime var min sy-klub veninde Mette, der desværre ikke kunne komme i Stof & Stil inden aftenens syning pga. bil på værksted. Nu er det jo sådan at jeg ikke behøver ret meget overtalelse for at lægge bil og tid til et besøg i den butik, så jeg fik tanket op. Igen... Altså mellemste-barnet havde jo også bestilt natbukser så jeg blev jo nødt til at finde noget tekstil til formålet. Det blev så lyseblåt hvalprint og tal på den lækre stretch-jersey.
At biksen så havde fået et par nye ruller hjem med skønt æbleprint (og jeg kan (heller) IKKE stå for æbleprint) i 3 forskellige farver, var så en anden sag. Den lilla, og den grønne.... skønne nuancer (ses ikke godt på billedet) og den røde, ja den måtte jeg bare have. "Jeg skal da ha, jeg skal da ha !"
Her til sidst får I også lige et billede af mine egne grydelapper. På forsiden ser kantebåndet fantastisk ud.... ok, jeg tier stille..... I ved det jo...

2 kommentarer:

 1. Hej Sine..
  Sikke skøn blog du har.. Måtte jo ind og tjekke af, når karen nu havde sat dig øverst på sin blog idag..
  Jeg er ny i bloggens verden og må "lure" og blive inspireret fra andre - og det må jeg sige at din blog kunne (altså inspirere mig)Smiler..
  Flot flot.. ha en dejlig dag..
  VH Iben

  SvarSlet
 2. Fine grydelapper, som du har fået lavet dig :D

  SvarSlet