25. marts 2011

Perleblogger !

Jeg har æren idag af at være perleblogger hos Karen Klarbæk. Så velkommen til de nye læsere der har fundet herind ad den vej, og alle I mine faste læsere er jo altid velkomne :)
Jeg blogger mest om de ting jeg syr, men også når jeg gør et godt kup, eller har nogle gode tips at dele. Man kan af og til læse lidt om mine 3 unger, men det handler mest om de kreative indslag i mit liv.
Lige for tiden går det meget på at sy noget så avanceret som natbukser til ungerne, men bare rolig, jeg har mange idéer på lager lige nu, der liiige skal føres ud i livet.
Jeg har et udstillingsvindue her, hvor man kan se hvad jeg har lavet til andre og hvad man kan bestille hos mig. Jeg gør en del i at lave navn og/eller billede tryk på puder og sager, noget der tit bliver brugt til gaver til bl.a. barenedåb o.lign. Se f.eks. her eller her eller her
Håber du får lyst til at kigge ind igen.

2 kommentarer:

 1. Dejlige ting du laver. Jeg glæder mig til fremover at følge din blog.

  SvarSlet
 2. Hej Signe

  Jamen her skal jeg da også følge med! Vidunderlige ting din symaskine spytter ud - glade farver, godt håndværk og lækre stoffer - alt i alt en super kombination! Og den der hinkerude er da bare en super ide til indendørs leg. Tak.

  Kh. Mette - som byder på et kig indenfor ovre hos mig, når du har tid. Måske min DUNS-give away er noget for dig - eller en af dine 3 krapyler? :-)

  God weekend

  SvarSlet