28. marts 2011

Jeg bygger mig et lille hus.....

Nå. Så fik idéen form. Oprindeligt så jeg, vist nok hos Rice, noget lignende i filt. Jeg er ikke filter, så den har længe kørt i ring hvordan jeg smartest kunne lave et legetøjs-opbevarings-hus i samme stil. Jeg har været ude i noget med papkasser og betræk, men er nu endt med en quiltet model. Så kan den også vaskes. Jeg er ikke sprunget på tapetbølgen endnu, men hvis jeg var, ville jeg nok prøve med at beklæde en papkasse. Idé hermed videregivet.
Bemærk, dette er en prototype, under udvikling... dvs, denne her er færdig, men der skal tilrettelser til næste udgave. Synes den er blevet rigtig sød. Bare ikke helt stiv nok i siderne. Har en idé.... Men hold da op, det bliver vist ikke en ting jeg får sat i produktion selvom jeg godt kunne forestille mig der kunne være godt salg i den. Det tog vildt lang tid, rigtig mange arbejdsgange. Det må kunne optimeres.... tænke tænke...
Forresten, bunden og siderne er ca 23x23, det kan vist godt være lidt svært at se størrelsen på billedet her.

5 kommentarer:

 1. Det er blevet sindsygt flot:-)

  SvarSlet
 2. WOW ... hvor er det bare lækkert! Smaddergod idé, og HELT VILDT flot lavet! :-)
  Respekt!
  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare utroligt flot - det må godt nok have taget lang tid at lave

  SvarSlet
 4. Tak skal I ha. Ja det tog lidt lang tid. Det gør det altid når man skal tænke processen samtidig. Men jeg glæder mig til at lave en mere. Kommer tid :)

  SvarSlet
 5. Hej Sine
  Sad lige og ledte efter spændende og flotte blogge, og så fant jeg din. Jeg håber at det er i orden at jeg har et ling på min side.
  Mvh Sine

  SvarSlet