9. marts 2011

Dyb indånding !

 
Jeg har brugt en del tid igår og idag på at få lagt disse 121 lapper op på en fornuftig måde. Det er et pænt stort antal, så det kan ikke sådan lige gøres på lykke og fromme.
Der er nemlig ikke noget system i hvormange af hvilken slags stof og farver jeg har skåret. jeg har siddet i Excel og forsøgt at kontruere noget brugbart. Igår brød jeg sammen med hovedpine og hedeture efter de første mislykkede forsøg. Men nu tror jeg, jeg har fat i det rigtige.
Men jeg har jo virkelig gjort det svært for mig selv. For normalt laver man patchwork a bomuldstoffer, der opfører sig ordentligt og ikke mindst ens. Jeg har så valgt at bruge alle mulige vævede brokadestoffer, men guld og satin og jeg skal gi dig. Jeg skal nok nå at bande projektet langt væk længe inden jeg er halvvejs. Men jeg har besluttet at sy sammen på overlocker. Det er jo lidt utraditionelt, men jeg tror det er det sikreste i forhold til disse flyvske og let trevlende stoffer..
Men hvis nogen kender til et computerprogram der nemt kan generere møstre til patchwork, så vil jeg gerne vide mere. Jeg har søgt lidt, men det er lidt en jungle.

1 kommentar:

  1. Et stort og meget lovende projekt du har gang i. Det bliver helt sikkert vanvittigt flot!!

    SvarSlet