2. maj 2010

Jonas sengetæppe

Så lykkedes det mig endelig. At blive færdig med Jonas' sengetæppe. Vi var enige om, ham og jeg at det var vist blevet ok. Har quiltet desværre 3 usynlige stjerner. Idéen var ellers fin, men de er kun tydelige på bagsiden. Øv. Men jeg skal igang med et til storebror også, samt et babytæppe på bestilling, jakke til Rosa, Ugle på bestilling, øve mig på smock, og måske sy et par smockbukser til Rosetta'en. Projekter er der nok af....

2 kommentarer:

 1. Tak for din kommentar ovre hos mig - og så kunne jeg jo lige komme på besøg hos dig også, herligt:)

  Hvis du har lyst til at læse mere om smock, så har jeg en guide på min gamle blog. Jeg kommenterer fra den i stedet for den hos Trendsales, for så bliver det nemmere at finde guiden, hvis du vil:) Den står under smock og DIY i højre side.

  Lige præcis den seng I har til Jonas der på billedet overvejer vi også at købe til Sofia ( der også er 5) Er I glade for den? Synes den ser så praktisk OG lækker ud:)

  Kh, Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis, ja, vi er faktisk så glade for den seng at storebroren også lige har fået en. Som "gæstemadras" (den der skal ligge når sengen er trukket ud) bruger vi en af de her fold-3-gange madrasser, som er nemmere at ha plads til.

  SvarSlet