29. oktober 2010

Er det en hindbærroulade ? er det jordbæris med guf ? Nej, det er da....

en prinsessekjole !!! Så ligger den bare og venter på Rosas 3-års fødselsdag næste weekend. Åh, hvor er jeg spændt på om prinsessen kan li den. Det har været et stort arbejde, men mere besværligt end svært. Især det der med at tæmme 4 meter lyserød tyl. Den rynketrykfod jeg havde bestilt til formålet ankom 14 dage for sent; der havde jeg rynket manuelt. Grrrr....
Nå, men her kan I se lidt detaljer. Den har ikke fået for lidt, med palietter, silkeroser, glassten, russiske kniplinger og ja, TYL ! (underskørtet). Jeg afstod fra satin, da jeg mente bomulden ville virke stivere og dermed strutte mere. Overdelen er af strechvelour, da hun skal kunne tage den på selv uden for mange lukkemekanismer, yderskørtet var et stykke stof fra gemmerne, noget jeg har arvet, tror jeg, og kniplingekraven har min mor hjembragt fra Rusland for 25-30 år siden. Mønsterer er fra stof2000, jeg har rettet en del til.
and here comes...... TA DAAAA  !!!!!!
Jeg kan nok ikke lade være med at smide et billede af damen i kjolen herind, når hun er iført hele skrudet, aka lyserøde plastikprinsessesko med fjer og prinsessekrone.

3 kommentarer:

 1. Den er da blevet super fin!

  Er sikker på at prinsessen vil elske den!

  Og tillykke med hende :)

  SvarSlet
 2. Hold da op den er for vild!
  Den skal min datter helt sikkert ikke se. ;-)

  Jeg har tagget dig i en blogleg og håber du vil lege med:
  http://junettebay.blogspot.com/2010/10/mit-hjem-min-arbejdsstation.html

  SvarSlet
 3. Den er bare blevet fin, Sine - virkelig fin.

  kh
  Trine

  SvarSlet