17. juni 2010

At male eller ikke male.....

Jeg fik et pudsigt indfald af lyserød idag da jeg sad og savlede over den lyserøde forside på bladet X+Y (som jeg i øvrigt aldrig har set før, men blev ganske inspireret af). Skal vi ikke male legehuset lyserødt ? spurgte jeg Jonas, som straks var fyr og flamme. (maximer vindue, så forstår du ;o) og ja nu har hun skiftet baggrund igen, såmænd)
Han syntes nok også det der mørkeblå drengefarvede legehus var ved at blive lidt kedeligt, og kunne nok godt se fornuften i at male det lyserødt da han jo har en Rosa lillesøster. Han blev smæksur over at jeg ikke straks stampede lyserød maling op af jorden kl ca 17.15 men gik så med en bred pensel i hånden igang med at "male" gyngestativ.
Men måske en lille net oprydning af sandkassen ville få huset til at se hyggeligere ud. Det der med malingen er husfaderen nemlig ikke helt tilhænger af. Men hvad, der skal alligevel nyt tag på i år, så måske jeg kan få sneget en make-over ind ad bagvejen :o)

1 kommentar:

  1. Er det ikke lidt som med nyt fodtøj - kan du ikke bare male og så sige jamen sådan har det altid set (lidt som parallel til dem har jeg da haft længe)

    SvarSlet