22. juni 2010

At lære at hækle

...har jeg længe gerne villet. Har aldrig fået det lært, hvilket her på det seneste har irriteret mig grænseløst når jeg har savlet over andre bloggeres skønne hæklerier. Men nu skal det være slut. Selvfølgelig kan jeg da også hækle ! Jeg har idag været på besøg hos en af familiens oldemødre der sådan lige fluks på en 4-5 timer fik lært mig endda et par forskellige masker. Se lige min prøveklud her. Fastmasker og stangmasker og sågar en fin muslingekant !!!
Planen er at jeg skal hækle små cup-cakes som disse her og jeg kom da også igang med et par underdele.

Denne her har oldemor hæklet efter stof&stils opskrift, men jeg har da selv syet den sammen. Den viste sig at blive 1:1 hvilket kom bag på os begge. Tror måske den kommer til at rage lidt udenfor Rosa's dukketallerkener :o) Men lækker ser den da ud.

2 kommentarer:

 1. Jeg vil også gerne lære at hækle og måske kommer der tid en dag.
  Lagkagen er da vildt lækker

  SvarSlet
 2. Hei Sine
  Slik en flink oldemor!!! Så tror jeg det føles herlig for din oldemor å føle at man er til nytte og har ting å lære bort!
  Jeg har aldri opplevd å ha noen oldemor.
  Fint å høre den lignende historien oldemoren din fortalte deg om sin mann hun føler fremdeles er rundt henne. Etter hvert har jeg hørt flere slike histoirer om fugler som kommer til den sørgende like etter og viser seg innimellom. Jeg tenker bare det er mer mellom himmel og jord enn en kan ane helt og det gir en liten glede denne spurven som i blant dukker opp.
  Ha en fin sommerdag og lykke til med heklingen. Det heklede kakestykket var jo flott!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet