5. februar 2011

Skab med kager

Så fik jeg endlig skabet op på væggen. Skabet der skal huse min cupcake-samling. Jeg købte skabet i Lidl, det var i bøgetræs-FOLIE (og det betyder meget svært at male på, da malingen ikke hæfter, og man ikke kan slibe på det) Det skal bare lige males tænkte jeg. Et lille fikst skab til nipset. Det viste sig så at være væsentlig større, tungere og dybere end jeg troede. Malingsprojektet fungerede bare SLET ikke for mig, og er til dato det ringeste malerarbejde jeg har præsteret. Så jeg har lidt svært ved at elske det her skab. Nu får det lov at hænge lidt, så må vi se.

8 kommentarer:

 1. Ser super fint ud herfra ... ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg synes bestemt også det ser super fint ud. Men kender godt det at når man selv har lavet noget, så ved man hvor "fejlene" er, og de er svære at se væk fra.

  Hvor er det en fin lille udstilling, du har fået lavet. Man bliver jo helt lækker sulten!

  SvarSlet
 3. Heisann, stoffet du ønsker deg er til salgs på svenske Tradera:

  http://www.tradera.com/SKILLINGARYD-s-u-p-e-r-RETRO-70-TAL-auktion_302990_126842301

  Det heter altså Skillingaryd, tror kanskje jeg kalte det noe litt annet...

  SvarSlet
 4. Tak, alle. Er ved at vænne mig til synet. Glæder mig dog dagligt over at nu ikke skal tøres støv af på hylderne pga. glaslågen.

  SvarSlet
 5. Hej! Det ser godt ud! Det lille gule skab er fint - sådan et kunne min søn lige bruge til nogle figurer, hvor der det fra?
  Hilsner fra Naya :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej naya.
   Købte det for længe siden i en webshop jeg ikke husker navnet på. Jeg malte det selv. Kig hos cc hobby. De har måske noget lignende...

   Slet
  2. Mange tak for dit svar! :-)

   Slet