13. februar 2011

Pillowmania

Man skulle tro jeg efterhånden var ved at være færdig med pudeproduktionen til eget brug, men nej. Slet ikke. Ud over denne patchwork/billedmosaik, som jeg i øvrigt også har planer om at lave i lyserød til Rosa, har jeg planer om en rund pude med snor om a la Hendes Verden nr. 35.
øverst tv: forside, øverst th: bagside
nederst th: knaplukning.
Jeg købte en bunke knapper i Netto, de var vildt søde, i fine pasteller og mønstre, oversiden er lak/plastik, men underside er papirsagtig. Jeg lavede en lille prøve og holdt den under vandhanen et stykke tid, det var den ikke mærket af. Men om en sådan papirsknap kan tåle vaskemaskine og dermed bruges til tøj, er jeg ikke helt overbevist om. Er der mon andre der har købt disse knapper ?

4 kommentarer:

 1. Dine puder er så flotte, og jeg er grøn af misundelse :-) Hvor er det en sjov idé med billeder af børnene. Og pøllen er super fed!
  Jeg har også købt knapper i Netto, men er endnu ikke så sy-avanceret at jeg laver noget med knapper. Jeg har købt dem fordi de er dejlige at kigge på med alle farverne - og måske kommer de også i brug på et tidspunkt?

  SvarSlet
 2. Ja faldt også for dem og fik købt en del, hvordan de reagerer på en tur i vaskemaskinen ved jeg ikk, men det må jo afprøves, så gør du det før mig så fortæl hvordan de reagerer :-)

  SvarSlet
 3. Har prøvevasket tre forskellige af Nettoknapperne, en stor rund, en firkantet og en blomst. Efter foreløbig en vask er de to store intakte, mens blomsten flosser i kanterne. Tror dog ikke de holder til så forfærdelig mange vaske, så de er nok bedst egnet til lukning af punge,etuier o. lign. Tror absolut ikke de holder til børnetøj eller noget der skal vaskes ofte.

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 4. Hej fru Jensen
  Tak for vaskeinfo. Det var nyttigt. :)

  SvarSlet