20. januar 2011

Totalt på stoffer.

Var i Stof & Stil for at købe noget så kedeligt som alm. hør, og kom selvfølgelig til at købe lidt mere, for de havde sørme fået smagsprøver hjem af det nye. Kataloget og alle de andre nye varer, kommer d. 3. febr. og jeg glæder mig som et lille barn. Skulle også bare lige forbi stof2000 samme dag for bare lige at købe fløjl, og kom også hjem med lidt mere. Deres nye katalog kommer også ud nu her først i febr. Ja, jeg synes næsten det er bedre end jul.
Men for at det ikke skal være løgn, var jeg i Videbæk i går, og en ægte stoffoholic ved at der ligger en stor flot og ikke mindst BILLIG stofbutik. Ikke med patchworkstof og andre printede let bomuld, men med alt hvad man kan ønske sig i stof til tøj. Brugte 526 kr og kom hjem med en sæk så stor og til mange projekter. Se selv.: Uld og pels, viscosejersey, voile, tynd småblomstret bomuld...Kantebånd med hæklede kanterm.m. og det er IKKE små stykker.
Men da det var jul, kom julemanden hjem fra USA, aka min lillebror der er bosiddende derovre, og han  havde en stabel lækre lækre designer stoffer med hjem som jeg havde bestilt her hos Hawthorne Threads. De blev bare leveret hos ham, så jeg kan spare evt. told samt i hvert fald høj høj porto. Det var næsten ligeså godt som alle julegaverne... Uhm....

3 kommentarer:

 1. Der er da rigtigt shoppet stoffer. Ja det bliver ikke godt for vores pengepunge når stof og stil og stof 2000 får alt det nye hjem :-)

  Glæder mig til at se hvad du tryller frem med alt det lækre stof.

  SvarSlet
 2. Nå - jeg er ikke den eneste, der kommer hjem med mere end planlagt fra S&S ;-)

  Tak for din kommentar: Hvad har du syet af hør-stjernestoffet?

  /Christine

  SvarSlet
 3. Ja, og selvom det sikkert er lidt farligt at spørge: Hvad er det for en butik i Videbæk? Er den værd at køre efter - fra Århus?

  SvarSlet