27. januar 2011

Fed blå fløjl

...har jeg fået syet 2 par drengebukser i. Med lommer på siderne. Lidt kedelige ville nogen måske sige, men jeg holder af enkle detaljer. Min egen Jonas havde selv bestilt dem og er glad for og stolt over at gå i mors hjemmegjorte.

Det var et af de her projekter der skulle kunne klares på max 2 timer, men som af en eller anden grund jeg godt kender trak ud til 2 dage. Min mand er blevet opereret i knæet for 3 uger siden. Dvs, jeg har ham hjemme hele tiden og 5 uger frem endnu. En mand på krykker, kan ikke bære sit eget glas og tallerken fra køkkenbord til spiseplads, kan ikke hente sin is-pose, kan ikke sætte noget tilbage i køleskabet (selvom det gik fint med at tage det ud) kan sagtens lave mad, men kan ikke tage mel i skabet eller dåser, skeer, eller andet der skal bruges. Så jeg er blevet HÅNDLANGER og jeg HADER det. Er ved at blive vanvittig over hele tiden at blive afbrudt, ikke at kunne planlægge at sy eller male eller andre projekter, fordi der ligger en på sofaen og sparker til min dårlige samvittighed, aka støvsuger, opvaskemaskine, vasketøj etc. Så jeg får ikke syet helt så meget som jeg plejer og indlæggene her har der også været lidt længere imellem. Nå, men hvem gider læse brok. På mandag. Der skal jeg sy. Tænk, jeg glæder mig til mandag.

6 kommentarer:

 1. De er da totalt seje!! Jeg synes nogle gange, at det kan være svært at lave det sejt nok til drengene. Kh. Linda

  SvarSlet
 2. Hej Linda
  Den store på 8 vil også have jeg syr noget til ham, men det er altså lidt mere vanskeligt til drenge i den alder.

  SvarSlet
 3. Fine bukser - og ja, bare der er lidt lommer så kan drengene skam være ganske tilfredse. Skønt at de vil gå i det hjemmesyede - er lidt spændt på, hvor længe min søn vil det - so far elsker han alt, hvad jeg laver til ham :-)

  Også håber jeg, at din mand bogstaveligt talt snart er på benene igen - for jeres begges skyld ;-)

  SvarSlet
 4. Rigtig søde bukser også selvom de er enkle - man kan jo altid sætte en spraglet bluse til :) Sæt manden i en kontorstol med hjul - så kan han selv køre rundt og har hænderne fri :P

  SvarSlet
 5. Heidu! Jeg er ikke helt sikker men tror stoffet heter Danderyd og kommer fra IKEA på 70-tallet. Vet ikke om noen har noe å selge, men har registrert at en del svenske bloggere har mer enn meg. Lykke til på jakten! Den biten som er på min giveaway er en gardinkappe, tror jeg.

  SvarSlet
 6. tak Line for en knaldgod idé. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før.

  SvarSlet