22. december 2011

Pude, Pip, pink og rød !

Mens jeg kæmper med at få de sidste julegaver kørt gennem maskinerne, kan jeg da vise lidt andet frem. Julegaverne til de voksne må jeg hellere vente med at vise til efter jul :o) Nogen kunne jo  finde på at læse med.
Men først på måneden lavede jeg denne her pude til mig selv. Jeg er ret vild med Pip-studio, men da de ikke sælger metervarer, og jeg er for nærig til at betale 500 kr for et sæt sengetøj, bare for at klippe det op og sy det om til andre smukke sager, endte det med et kompromis. 75,- for et viskestykke. Nej, DET er fa... tyveri. (Det burde jeg faktisk også være for nærig til, hvis man regner bare en lille smule efter.)
I virkeligheden er jeg slet ikke tilfreds med puden her. Trykket i midten er for uigennemtænkt, der skulle have været en tillekant, og jeg har faktisk noget bånd der ville have været bedre på midten. Men jeg viser den frem alligevel.

2 kommentarer:

  1. Syntes nu den er meget fin ♥
    God jul ;0)

    SvarSlet
  2. Jeg kan rigtig godt li' din pude - jeg vil ønske, at jeg var lige så god til at finde sådanne fine stoffer - mit største problem er vist, at jeg er for nærrig :-)

    SvarSlet