24. juli 2011

Sjosser, bloomers eller korte bukser....

Jeg har nu fået mine poder hjem igen. Det var dejligt at se dem igen. Sikke en gensynsglæde. Jeg havde i gennemsnit 2 børn velcroet fast hele aftenen og det meste af lørdagen.
Nogen ville måske have troet at jeg ville have benyttet mig af chancen for at sidde limet til symaskine 5 dage i rap, men nej, jeg rørte den ikke og er nu ved at få abstinenser. Det er trods alt næsten 3 uger siden jeg sidst har syet...
For dagen inde vi tog sydpå, nåede jeg lige at hive 3 par shorts til Rosa-pigen gennem maskinen. Samme mønster som det jeg plejer til lange bukser, men med 3 forskellige benafslutninger. De koralfarvede med forskudt løbegang og elastik, de småblomstrede med alm. løbegang og elastik og de sorte med rynk og manchet. Hun har godtaget alle par, men jeg har ikke rigtigt evnet at tage billeder af hende med dem på.

De koralfarvede har desværre gennemgået en forandring. Farve-justering kan man måske kalde det. Jeg kom til at stoppe min nye SORTE bomuldskjole med i den røde vask da vi kom hjem. Det gør man ikke ustraffet...De er desværre kun egnet til børnehavebrug nu. Så jeg håber på godt vejr i august. (Altså det gjorde jeg naturligvis under alle omstændigheder....)

1 kommentar:

  1. Hvor er de flotte! Tænk du ikke har rørt maskinen i al den tid - dtet giver abstinenser :-) Surt med vasken!! Man bliver så ærgerlig! Men det er jo det der sker for dem, der laver noget :-)
    kh.Viola

    SvarSlet