18. juli 2011

En masse på hjerte.

Hjemvendt fra ferie i Frankrig. Og starte på arbejde. Suk. Men kun 1 uge, så er der lige en uges ferie tilbage, inden den daglige trummerum starter igen. I denne uge er der den forskel at jeg ingen børn har. De er sendt på ferie hos farmor og farfar til på fredag. Nu har har jeg været max "på" i 14 dage og trænger virkelig til at få øjenkontakt med mig selv igen. Men jeg savner dem selvfølgelig allerede for vildt. Men der er jo også en del fordele ved at være børnefri. F.eks. tager jeg da på fyraftensshopping i dag i Århus. Ingen jeg skal hjem og hente, lave mad til, eller putte i seng. Bare mig og mit dankort der har været minimalt belastet i vores ferie. (simpelt hen fordi jeg ikke kunne komme i nærheden af butikker, for bare unger og varmegrader)
I morgen skal jeg shoppe lidt mere andet steds i byen samt dinere hos mine forældrer, torsdag skal jeg da lige til frisøren et par timer, og med lidt held får jeg hevet gemalen med i biffen. Jeg ved sandelig godt hvad jeg skal få mine fyr-aftener til at gå med. Og jeg tror på man bliver en bedre mor, hvis man også får tid til sig selv, bare en sjælden gang imellem....

3 kommentarer:

 1. Tid til sig selv siger du...åhh jeg synes det er så svært i dagligdagen... men jeg håber du/I får nydt jeres kæresteaftener og at du får øje på dig selv i spejlet ;)
  God aften/ Rikke

  SvarSlet
 2. Åh det er godt med øjnkontakt - og med dig selv.. Og du har ret i at det er sundt at undvære sine børn lidt - eller man ku sige at savne dem... ............. Håber at du får gang i dankortet - det må ha følt sig svigtet.. ha ha..
  velkommen hjem til GYS/KOLDE DK..
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Ja det er skønt med lidt alene-tid også...
  nyd det ♥♥

  SvarSlet