22. februar 2012

Robotter

Jeg har fået virus på min hjemmecomputer. Det betyder bl.a. at jeg ikke kan komme på blogger hjemmefra. Derfor stilheden her på bloggen.
Men nu skal I altså se de flotte robot-kostumer jeg lavede til drengene. En lidt ambivalent arbejdsproces da det jo i bund og grund er rigtig sjovt at lave dragterne, men når man ikke rigtig har tiden til det ender det tit med at blive en træls opgave. OG DET PINER MIG LIDT !!!
Men det er da rigtig dejligt at blive præmieret for bedste udklædning med dem begge 2 og Rasmus var superglad for at komme på podiet i år. Sidste år var det kun Jonas. Han var så med igen i år, og begynder allerede at tage det som en selvfølge og snakker allerede om hvad de skal være til næste år. I år var vi mildt sagt ikke i god tid, men der er da chancer for ikke at stresse for meget til næste år så.
Rosa var iført sin Rapunzelkjole, dog var hun ikke glad for parykken jeg havde købt til lejligheden. Den var egentlig også dømt til at mislykkes.

8 kommentarer:

 1. Fede robotkostumer. Jeg skal selv til at lave et til min dreng. I den forbindelse vil jeg lige høre, hvor du har købt "rørerne" til arme og ben?

  SvarSlet
 2. Det er alm. emhætte slanger jeg har spraymalet. Ved ikke hvor man kan købe dem, byggemarkeder, vil jeg tro. Min mand er elektriker og har skaffet mig nogle rester.

  SvarSlet
 3. Nå ja, klart - det er da lige præcis sådan nogle udsugningsrør.
  Tusind tak for hjælpen :-)

  SvarSlet
 4. Hej Sine.
  Hvor er det nogle fantastiske robotter! Tror jeg vil forsøge at gøre dig kunsten efter..! :)
  Hvordan har du lavet siderne, så de er til at få af og på? Bare skåret pappet op i siden eller kun huller til armene..?
  Venlige hilsner
  Signe

  SvarSlet
 5. Hej Signe
  Beklager det sene svar.
  Ja, jeg mener jeg lavede nogle ærmegab i siderne. Tror nok de buede nedad.

  SvarSlet