4. februar 2012

Lørdag....

Jeg bliver så sur når ungerne vågner tidligt lørdag og søndag morgen. Sådan rigtig urimelig morgensur. Skuffelsen over at skulle tidligt op når man nu kan sove længe. Jeg HAR haft små børn der vågnede mange gange om natten, der stod tidligt op og alt det der. Nu synes jeg bare de er så store at nu kan de godt sove bare lidt længere end til 6.30 i weekenden, og skulle de alligevel vågne, så burde de kunne forstå at man ikke skal brøle gennem hele huset: MOAR, MÅ JEG GODT GÅ NEDENUNDER !!!
I husker Ally, ikke ?? Når hun får de der syn, når hun forvandler sig til en drage eller armen bliver til en hammer. Jeg ser pludselig mine børn ligge fastspændt med seler i sengene indtil kl. 9. Som sagt det var bare et hurtigt flash inde i hovedet.
Nå, men nu har faren taget alle børnene med i svømmehallen og jeg har hygget mig ved maskinerne. (opvaskemaskinen, vaskemaskinen og JA symaskinerne !) Små reparationsprojekter er blevet færdiggjort, en pude har fået ny bagside og 3 frugtposer er færdig til salg, hvis nogen skulle blive fristet.
Min fine sølvpude havde mistet bagsiden, der sprak. Sådan noget syntetisk skind lader ikke meget luft komme ud, så den blev lidt ballonagtig og sprak ved lynlåsen på bagsiden. Så nu fik den mit nye flotte sølvhør bagpå med store lilla knapper. Velkommen tilbage i sofaen.

2 kommentarer:

 1. Haha, åh hvor jeg kender de der flash inde i hovedet, især kl. 6.30 en lørdag morgen med råbende unger :-))

  Super fine ting du har fået syet!!
  Fortsat god weekend - og forhåbentlig sovemorgen i morgen tidlig :-)

  SvarSlet
 2. Hej
  Kender alt for meget til det med forvandling til en stor grim ildspyende drage.
  Små trippende fødder. Nu kommer de tilmed også senere i seng i en weekend. Men omvendt - man kan få meget ud af en dag, når man er tidligt oppe.
  Sikke fine frugtposer og fed pude.
  Rigtig god dag.
  KH Jette

  SvarSlet