19. januar 2012

Januarshopping

Jeg magter ikke at tage på januarudsalg. Jeg har ikke tid til at ose rundt og får stress af alle de mennesker. Men jeg har da så sandelig fået udsalg-shoppet alligevel. På nettet. Ja, det koster da lidt i fragt, men jeg tænker altid på alt den tid jeg sparer på at lede efter parkeringsplads, og på at tæske butikkerne igennem for det jeg gerne vil have, men som jeg aldrig kan finde. Og jeg har købt til både mig selv og ungerne. Krymmel havde megaudsalg og jeg syntes jeg fik så mange lækkerier til næsten ingen penge. Og så har jeg købt en masse lækkert tøj til mig selv for en gangs skyld.
2 tunikaer, 1 strikkjole, en denimnederdel, støvler og uld-strømpebukser til  mor
Kjole, strikvest, strømpebukser og sokker til Rosaen og nattøj og strømper til Jonas. Alle pletskud ! (Bortset fra at den lille dame er meget sart mht strømper og de fine skribede strømpebukser drillede så meget her til morgen at moren måtte tage konsekvensen og klippe foden af. Øv, synes jeg, men ellers ville hun jo aldrig få dem brugt.)


2 kommentarer:

  1. sikke mange fine ting, og ting til dig selv.. der kan du godt klappe dig selv på skulderen, godt gået at du fik købt til dig selv..

    SvarSlet
  2. Skønne sager :) Januarudsalg er sådan en god ting ;) Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af en lækker akrylæske fyldt med alle delene til at lave massevis af smukke smykker. diary.dk
    Kh Kamilla :)

    SvarSlet