22. oktober 2011

Rema kan altså også noget.

Jeg skulle bare lige ind efter kartofler og toiletpapir. Og hvad sker der ? Jeg kommer ud med 50 m vævet bånd i 10 forskellige designs, 2 meter blomstret bomuldsstof og 3 nøgler garn. Og heldigvis var mit lager af elastik, nåle, tråd, velcro osv. fyldt op, for ellers havde jeg da også shoppet ind af dette.
Men 2 meter stof, 140 bred, til 79,- kr, det er der efterhånden ikke mange der kan hamle op med. Og kvaliteten er faktisk ikke helt tosset..
De to grønlige bånd yderst minder mig om hummels striber. Og den grønne med hjerter, den er superfin... jeg elsker bånd ! (og stof)
Garnet tænkte jeg kunne blive strikket til en hue til Rosa. 7 kr pr nøgle ? ja ja, acryl, men det ser fint ud og er ganske blødt og dejligt at røre ved. Nej, jeg er ikke hverken garn- eller strikkeekspert men jeg har da strikket en smule i min kreakarriere.

4 kommentarer:

 1. Fine ting du der har fået købt. Kan da godt se jeg skal gå uden om Rema1000. Jeg har nemlig lige nu shoppeforbud på mere stof og garn øv, øv. Og så vil jeg glæde mig til at se hvad du får lavet af det flotte stof og bånd. Og hvordan huen kommer til at se ud, det er en flot farve garne har.

  SvarSlet
 2. Fine ting. Jeg er da vist nødt til at besøge Rema.

  SvarSlet
 3. Uha... det er lækre ting at du har fået købt. Jeg så godt i Rema brochuren at der atter er stof på hylderne. Det er da næsten ikke til at gå forbi. I øjeblikket er jeg ved at lave to par hygge bukser til min datter af det jeg købte sidst. Så kan jeg da vist godt tillade mig at tjekke Rema ud imorgen :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Åh hvor jeg bare kender det.. Man skal liiggee kigge.. Og ja jeg skal i hvert fald osse i Rema i morgen.. Glæder mig til at se dine resultater:0)
  KH Iben

  SvarSlet