28. maj 2011

Nederdel

Det tog lidt tid, men endelig fik jeg da denne næsten rundskårne sag færdig. Swing-effekten er testet, men den svinger ikke så godt, tror stoffet måske er for stift. Jeg satte sølvkantebånd på forneden, hvilket stivede kanten yderligere af og den strutter voldsomt.
Der er brugt 12 forskellige stoffer i lilla nuancer, alt lige fra Malika&Rosa til Rema1000.
Ribben burde nok have været lilla, men det havde jeg ikke og nu skulle den altså gøres færdig...
Mønsteret havde jeg selv konstrueret dog uden at have den unge dames hoftemål. Det blev alt for stort i taljen, men det er jo her ribben kommer ind i billedet. Men lidt smallere baner en anden gang. I hvert fald for oven....

7 kommentarer:

 1. Sikke dog en glad pige med en skøn nederdel..:0)
  dejligt mønstret.. den er virkelig flot:0)

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn pige...♥ Rigtig sød nederdel! Ærgeligt at jeg ikke kan proppe min dreng i sådan en *s* hehe... Elsker bare ugler ... De er fantastiske...!

  SvarSlet
 3. Dejlig pige du har - sjovt nok, så har jeg lige taget mål af mit barnebarn på 4 år, fordi jeg vil lave en rundskåret nederdel til hende - nu bliver jeg så lige lidt i tvivl om stof, da jeg ser din flotte nederdel :-)
  Jeg har ikke syet i en del år og skal op og rode i mine gamle mapper, men jeg mener, det er taljevidden, man skal tage udgangspunkt i, når man laver en rundskåret.

  SvarSlet
 4. Super sød - og lidt swing tror jeg nu godt din skønne datter kan få gang i. Jane

  SvarSlet
 5. Uanset hvad så er nederdelen flot og modellen fantastisk;o)

  SvarSlet
 6. Den er så fin:-) jeg kan godt lide den grønne rib. Det ser frisk ud og der er jo også grøn i noget af det andet stof. Kh Christina

  SvarSlet