2. maj 2011

En ny hverdag....

....begynder i morgen. Jeg starter på mit nye arbejde på Risskov Psyk. hospital og det er med blandede følelser. Jeg har nydt at gå hjemme dette lille års tid. Jeg har fået syet rigtig dejligt meget, prøvet nye ting og nydt at have tid til ungerne når de kom hjem fra skole. Det at jeg har fået MIN tid, Sine-tid i form af mine sytøj og andre sysler så jeg ikke gik og blev frustreret over aldrig at have tid til mig selv. Jeg håber at mine børn er blevet ældre og under mig lidt Sine-tid en gang imellem fremover, så jeg ikke bliver hende den sure mor igen. Der er heldigvis nogle faktorer der kan gøre overgangen nemmere for mig. Sommeren i vente f.eks. og det at vi bor på en skøn skøn vej med en masse unger omkring der leger med og hos hinanden.
Men idag er så min "sidste" hjemmedag. Og jeg stresser rundt. Har ca 1000 ting jeg gerne ville have nået idag, men dagen gik desværre med at prøve at støve bedkanter op i str. 30 cm rundstokke, afhente bestilte og planlagte indkøb, sandaler til børn osv. Men det bedste jeg lige nåede var en tur i symaskinecenteret.... Jeg drømmer jo om en coverstich-maskine og sådan en havde manden sørme lige et her og nu tilbud på...Godt jeg snart har fødselsdag, så er der mulighed for at jeg kunne forskudsønske lidt.... og spæde lidt til selv.
Men hvis der måske bliver lidt langt imellem indlæggene her fremover så er der en grund, som sagt. Men hang in there, jeg skal lige have fodfæste igen.. :)

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med dit nye "projekt"
  - det skal nok gå ♥♥

  SvarSlet
 2. Held og lykke med jobbet og såmænd også dit privatliv, der jo også får en ny dimension.
  Kh

  SvarSlet
 3. Det er en stor omvæltning at gå fra hjemme til job. Der findes heldigvis stadig weekender, og her er det vigtigt at lave tid til kreari. Vi har perioder hos os, hvor der er skruet ned for de sociale arrangementer, så man netop kan finde rum til sin egen tid, for hvor er det bare altid lige den, der ryger i svinget. Held og lykke med arbejdet og ikke mindst med fritiden...mvh Louise

  SvarSlet
 4. tak tak til jer alle 3 :)

  SvarSlet