23. maj 2011

Fødselsdagsgaver - af hjertet tak !

Ja, jeg havde jo fødselsdag i torsdags. På dagen var vi på Bones i Horsens med mine forældrer som i øvrigt har begavet mig med et stort tilskud til den her famøse cover-stich-maskine jeg lige skal have købt når jeg få tid. Mine søde svigerforældrer gav mig et gavekort til yndlingsbutikken Stof & Stil og en veninde gav mig et eksemplar af Alt om Håndarbejdes Symagasin, som jeg ikke anede hvordan jeg ellers skulle få fat på. (nu har jeg tegnet et abonnement :o), en anden veninde gav mig en cupcake fra Bahne, pakket ind med det fineste neonpinke silkebånd så man må da sige at nogen kender mig rigtig godt :) Der er lagt op til mange gode syweekender.
Søndag blev en lille nabo-dame-frokost afholdt og af alle de søde naboer var der gavekort til det lokale plantecenter. En stratetisk god gave fra naboerne, syns' jeg, men jeg glæder mig til at komme ud og shoppe rhododendroner til mit nye bed.
Nåh, ja og den lyserøde termokande fra Rice
dumper ind i min postkasse her en af dagene fra min svigerinde, og 2 mere af de smukke aflange Ricetallerkner lå også på mit gavebord...Og nu må jeg ikke glemme at min "ældste" veninde forærede mig Hulernes Sang, Ayla nr. 6 og sidst, på lydbog.
Så med mine lange daglige køreture til Århus var det kærkomment.
Dejlige, dejlige sager som jeg takker så ydmygt for...

Nu er målsætningen at få syet pude og ugle til give-away vinderen (og taberen :), nederdelen med de 12 baner til Rosa skal sys færdig og så er det MIG der skal sys tøj til og ikke ungerne...Sjovt man altid selv kommer i sidste række....

3 kommentarer:

 1. hej Sine

  stort tillykke med fødselsdagen i torsdag :)
  hold da op du blev begavet med lækre sager ...
  glæder mig til at se hvad din nye maskine kan trylle frem :)
  kram♥

  SvarSlet
 2. Tillykke!! Det var da de mest fantastiske gaver! Mvh Louise

  SvarSlet
 3. Stort tillykke og hvor er det da bare nogle dejlige gaver
  Kram :-)

  SvarSlet