22. september 2011

Hvem fa..... har taget min Sine-tid !!!

Sine, det hedder fuldtidsarbejde og mor til 3 med indlagt 2 timers pendling om dagen. Nåh.... jamen det kunne du da bare have sagt. Så ville jeg nok ikke savne den så meget. NOOOOTTTT !!!!
Jeg er træt og stresset, har meldt mig til for meget jeg egentlig gerne vil (læs engagement i lille bys foreningsliv) er endelig ved at blive godt glad for mit arbejde der udfordrer mig i min hverdag og hvor ikke 2 dage er ens. Jeg VIL nå at sy (bare lidt) og jeg vil og skal nå at læse med Jonas (for 15-20 min. om dagen skal man jo have tid til) osv osv..... (sund mad og motion er helt røget ud af listen)
Jeg har dog lidt på fornemmelsen at jeg slet ikke er alene om den her slags liv. Jamen hvad gør man så....?
Glæder sig over det man når ?
Men jeg er her endnu. Jeg har bare ikke lige fået blogget, among other things. Jeg har fået syet et par frugtposer (surprice) den seneste her i tøsefarver er jeg ret vild med.
Min kjole (thai-silke-telt) blev jeg også færdig med, den får jeg forhåbentlig snart fotograferet, lige nu ligger den i et hjørne og spekulerer på hvordan den bliver vasket efter et bal af et bryllup ! :o)
Jeg kom forbi S&S idag, og kom lige til at købe lidt ekstra ud over den lynlås til Jonas' vinterjakke jeg drog afsted for at købe.
Og det er til HELT forskellige projekter alle disse sager.
Har ellers holdt mig fra stof-pushere længe... Nej det er faktisk løgn. Jeg har for ca 80 $ liggende i San Francisco, der venter på at brormand kommer til Dk igen.
Jeg må til at ind i kampen igen. Der er masser af blog-materiale på trapperne, men der kommer også lige en 9-års-fødselsdag i 3 etaper i næste uge.

3 kommentarer:

 1. Kan kun sige - ja du er ikke alene ;0)
  men det hjælper dig jo nok ikke...

  SvarSlet
 2. Dejligt at se, du stadig er her :-)
  Jeg kan godt forstå, at I børnefamilier kan blive stressede, men lov mig, at du prioriterer din tid, det er så vigtigt, at du prioriterer tid til "egenomsorg", som jeg lige har lært, at det hedder, når man skal gøre noget for sig selv, noget man rigtig gerne vil.
  Du skal mærke dig selv i den travle hverdag, ellers går det galt. Jeg lyder vist lidt bedrevidende, det er ikke fordi, jeg vil belære dig, men jeg ved af bitter erfaring, hvor slemt det kan gå, hvis vi glemmer os selv og stressen får overhånd.
  Så pas på dig :-)
  PS
  Jeg glæder mig bare sådan til at se din kjole

  SvarSlet
 3. Jeg tager hatten af for dig. Jeg er jo "bare" hjemmegående, så jeg skulle vel have oceaner af tid, men nej. Her er motionen også strøget af listen (jeg tager den gratis motion 5 børn nu en gang giver:o)) og de der 20min. lektielæsning hver dag, hvorfor hulen skal de være så svære at finde plads til. Så jo hatten af for dig:-)

  SvarSlet