30. september 2011

Drengeværelse

Så fik jeg knipset et par billeder inden vi havde ryk-ind til 9-års børnefødselsdag idag. Vi synes alle værelset er blevet super-flot og at det tapet bare er fantastisk. Men det ser jo altid godt ud når man lige har rykket tingene på plads. Bare vent. Om få dage ser det nok ud næsten ligesom før, bare med anden indretning.

Verdenskort på væggen, globus på skrivebordet og danmarkskort som underlag. Mine unger SKAL lære noget geografi (er det moren eller drengen der er nørden)
Den gamle sættekasse fuld af beboere. Har lyst til at male sættekassen her, men må indrømme at det er altså synd med sådan en original sag.
 Måske vi trænger til nye puder ?? Nu har vi vist lært alfabetet, og Pingu er vi vist også færdige med.
Nye korte svævehylder fra jem&fix til Lego. De kan lige være bag ved døren.
Der er ikke meget vægplads til overs på dette værelse nu. Faktisk så lidt at ingen af de gamle billeder får adgang igen.

3 kommentarer:

 1. Sikke flot det er blevet. Jeg får en stor lyst til at kaste mig over ungernes værelser, men må hellere lade være - synes to-do listen er lang nok i forvejen:-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud - en fantastisk ide med verdenskortet - er det en rulle tapet med verdenskort på, at du har brugt ?

  SvarSlet
 3. Det ser super flot, lige i Oskars stil. han har også gammelt landkort:)

  Har du set min GiveAway, tænker den lige er noget for dig:)

  SvarSlet