23. august 2011

Nye labels

Hej allesammen.
Jeg er her stadig. Jeg synes bare lige mit liv er helt fyldt lige nu, og jeg har ikke haft lyst til at blogge på det sidste. Håber det kommer igen, når jeg forhåbentlig får syet lidt igen.
Indtil da vil jeg lige fremvise mine nye labels, som jeg i bund og grund er tilfreds med. I hvert fald farverne. Den lilla er ikke helt perfekt i kanterne, men det har jeg så fortalt Ikast Etiket. Så må vi se hvad de siger til det.
Idéer og inspiration hober sig op i min hjerne, men jeg er klart bagud på min liste. Babytæppet til min lille amerikanske niece er næsten færdigt så det håber jeg snart jeg kan vise frem. Jeg ville gerne holde mig væk fra S&S i nærmeste fremtid af skræk for at forkøbe mig i stof jeg ikke har tid til at sy i. Men jeg bliver desværre nok nødt til at smutte forbi, for de har mønsteret til den dersens festkjole jeg har planer om at sy.
Nå, men lad os håbe der indlægsfrekvensen stiger lidt her i nærmeste fremtid.

6 kommentarer:

 1. Var ikke helt tilfreds med de mærkater jeg fik fra Ikast Etiket heller - så har fået nogle fra minarmband.se ... de er super lækre både i kvalitet og skrift ;0)

  SvarSlet
 2. jeg har også haft lidt problemer med mine. Jeg synes de krøller sammen og bliver skadet af det tape der sidder bagpå. Og så synes jeg stoffet løber lidt, når man syer i det. ØV! Jeg har skrevet til Ikast etiket og fortalt dem om problemet.

  Jeg har også kigget på minanamnband.se men synes bare de er SÅ dyre.

  SvarSlet
 3. Jeg har samme problem med ikast etiket som Matte Kathrine skriver, jeg fik aldrig gjort noget ved det. Jeg bruger bare dem der ikke har taget skade når de skal være synlige og de grimme når de er skjult f.eks til at markere hvad der er bag i linningen på en buks.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 4. Jeg har fået respons fra Ikast etiket, og de vil gerne se billeder og rette op på problemet. Så skriv endelig til dem og vedlæg billeder, så får i sikkert en ny omgang etiketter. Det er jo ikke okay, når man betaler for dem. Og de virker meget imødekommende.

  SvarSlet
 5. Tak for de mange kommentarer... Jeg fik først svar fra I.E. om at de ville sende mig en ny pakke, men da han så billedet jeg vedhæftede trak han i land og skrev således:

  Hej Sine,  Udfordringen er, at det er sådan vores navnebånd ser ud. Der vil være en lille nuanceforskel i bunden hvor navnebåndet er syet. Der er også på den sorte en lille sort kant. Det beklager jeg, at du ikke er tilfreds med, men efter jeg har set dit billede, så tror jeg ikke vi kan lave dem bedre end dem du har.

  Alternativt så har vi jo vævede labels, som laves præcist som ønsket og helt fra bunden. Det er dog til en noget højere pris. De koster et par tusinde kroner for fx 300 stk.  Jeg håber på forståelse herfor, men lad mig endelig høre fra dig :-)  God dag  Med venlig hilsen
  Ikast Etiket A/S - label yourself

  -Det synes jeg er dårlig stil at man egentlig godt selv ved at produktet ikke er super. Det får han så at vide.... og så tilbage til at bestille ved Scannex. Færre farvemuligheder men pænere... Men jeg har vist labels nok for en stund nu

  SvarSlet
 6. Vi skal nok hænge ved - kender det kun alt for godt, at man i perioder ikke magter at blogge. Hos mig giver jeg det en pause og så går jeg i gang igen, når jeg kan mærke at jeg savnet det. Jeg bliver lige overrasket over at jeg stadig har læsere når jeg vender tilbage, det glæder mig rigtig meget... så bare rolig.
  Håber du får lidt ro omkring dig sy der igen kommer lidt sy-tid :o)

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet